Home » Figuratie/Scenery.

Ik heb bij mijn circus in de loop der jaren heel veel figuren verzameld , momenteel zijn het er meer dan 600 en er komt nog steeds bij , de figuren die ik heb zijn van allerlei verschillende merken , zoals Preiser , Schleich , Papo , Safari , Bullyland , Pola , Prehm , Tonka om er maar een paar te noemen.

Veel figuren zijn na aankoop omgebouwd , aangepast of opnieuw beschilderd , het is een sport op zich om steeds weer nieuwe modellen op te sporen , de mooiste zijn toch wel van de fa Preiser , maar het zijn tevens de duurste .

De foto,s laten slechts een gedeelte zien van de totale verzameling , er zijn nl nog heel veel zittende figuren om de loges en tribunes te bevolken , maar het is ondoenlijk om die hier allemaal te laten zien.

Figuratie001-1.JPG

Ik heb een aantal figuren samengevoegd om er een circusoptocht van te maken , dit geheel komt voor het circus te staan en de bedoeling is dat e.e.a nog verder uitgebreid wordt.

Bodewagen001.jpg

Dit is een gedeelte van de inventaris die bij het personeelsrestaurant hoort , de kistjes zijn gemaakt van hout en de inhoud van Fimo klei.

Alle regisseurs zijn voorzien van een nieuw unifom , dat betekent dus : schoonmaken , schilderen , biezen en goudgalon aanbrengen.

001-3.jpg
Regisseurs.jpg