Ik heb bij mijn circus in de loop der jaren heel veel figuren verzameld , momenteel zijn het er meer dan 600 en er komt nog steeds bij , de figuren die ik heb zijn van allerlei verschillende merken , zoals Preiser , Schleich , Papo , Safari , Bullyland , Pola , Prehm , Tonka om er maar een paar te noemen.

Veel figuren zijn na aankoop omgebouwd , aangepast of opnieuw beschilderd , het is een sport op zich om steeds weer nieuwe modellen op te sporen , de mooiste zijn toch wel van de fa Preiser , maar het zijn tevens de duurste .

De foto,s laten slechts een gedeelte zien van de totale verzameling , er zijn nl nog heel veel zittende figuren om de loges en tribunes te bevolken , maar het is ondoenlijk om die hier allemaal te laten zien.

Ik heb een aantal figuren samengevoegd om er een circusoptocht van te maken , dit geheel komt voor het circus te staan en de bedoeling is dat e.e.a nog verder uitgebreid wordt.

Dit is een gedeelte van de inventaris die bij het personeelsrestaurant hoort , de kistjes zijn gemaakt van hout en de inhoud van Fimo klei.

Alle regisseurs zijn voorzien van een nieuw unifom , dat betekent dus : schoonmaken , schilderen , biezen en goudgalon aanbrengen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb