Reactie plaatsen

Reacties

Nico Wiertz
3 jaar geleden

Een prachtig modelcircus!!
ik ben zelf ook een modelbouwer van Circus Sarrasani! ik heb een vraag: zou je volgend jaar 18-19 april 2020 mee willen doen om een record te vestigingen om zoveel mogelijk miniatuurcircus bij elkaar ten toon te stellen in Geleen.? er komen modelbouwers uit diversen landen. Interesse? dan stuur me een e-mailtje met je adres gegevens dan stuur ik je het inschrijfformulier. ik hoor graag van groet Nico Wiertz

C Wit de
4 jaar geleden

Hallo Roel ,

Hartelijk dank voor je reactie , ik weet nu ook wie je bent , jij bent kermisklant ! en op jouw website kijk ik nog wel eens een keer.
Ik heb aan je verzoek voldaan , maar misschien heb je dat al gezien .
Het kan zijn als je meer bekendheid wilt dat het op TP nog op andere plaatsen moet staan maar dat moet ik dan eens uitzoeken .

Met vriendelijke groet ,

Chris.

Roel Perree
4 jaar geleden

Hallo Chris,
Door jouw laatste foto’s op themepark ben ik op het spoor gezet van jouw website.
Hoewel ik natuurlijk al het een en ander gezien heb op TP ben ik door jouw website nog meer onder de indruk gekomen van jouw modelbouw-kwaliteiten. Erg mooi ook om wat achtergrond-informatie te lezen.
Ik zou je willen aanraden om op TP een verwijzing naar jouw website te plaatsen want er zullen zeer zeker meer modelbouwers zijn die dit erg interessant zullen vinden!

Mvg Roel Perree

Rob Donkers
4 jaar geleden

Fantastisch!
Wat een oog voor detail, en wat een werk!
Ik raak maar niet uitgekeken.
Circus zoals ik het 't liefst zie, met tractoren.
Complimenten!

C Wit de
4 jaar geleden

Hallo Rob,

Bedankt voor je positieve reactie , waar bestaat je interesse voor circus precies uit ? ben je zelf soms ook bouwer ?

Manuel Lesch
5 jaar geleden

Hallo Chris de Wit. Hier ist Manuel Lesch (Circus Mancuello). Wir haben uns kurz auf der Ausstellung in Oer Erkenschwieck gesehen. Ich hoffe Sie sind gut wieder nach Hause gekommen? Haben Sie schon wieder ein neues Modell im bau? Ich freue mich auf ihre Antwort.
Viele Grüße.

Nico Wiertz
5 jaar geleden

Wat een mooi modelcircus!
Ik met veel bewondering zitten te kijken op mijn ipad.
Zelf heb ik ook een modelcircus " Sarrasani ". 1:43. Voor een indruk te krijgen ga naar youtube.com zoek naar nico wiertz.
Ik hoop dat we ergens tegenkomen. B.v. In Oer Erkenzwick (DE) of in Parijs Cirque d'Hiver. Nog veel plezier met je hobby, passie. Groet Nico Wiertz

Karst van der Meulen
6 jaar geleden

Goedenavond.
Al lange tijd volg ik met grote belangstelling uw modelbouw-activiteiten. Mijn eerste modelcircus "Albani" was één van de zes modellen die (o.a. met "Gleich" van Ben van Herwerden en "Carl Hagenbeck" van Piet Verhulst) zo'n vijftig jaar geleden in de Jaarbeurs in Utrecht werd geëxposeerd. Sindsdien heb ik meerdere modellen gemaakt; meest in schaal 1:33, maar op dit moment - o.a. vanwege hanteerbaarheid en ruimte - in schaal 1:87. Daarnaast heb ik als filmmaker o.a. de bioscoopfilm "Circus op Stelten" gemaakt, waarvoor we met een filmteam wekenlang meereisden met circus "Busch-Roland". Ik zou het leuk vinden om contact te hebben en kom graag kijken als uw model in volle glorie te bewonderen is.
Vriendelijke groet,
Karst van der Meulen

Aad Vis
6 jaar geleden

Hallo, kunt u contact met mij opnemen?
Ik heb paar vragen over de bouw van uw tribune

mvg

Aad

Lothar
6 jaar geleden

Sensationell Ihr Zirkus-Schaffen !!
Hatte wegen einiger Details Tränen in den Augen .
Sie sind noch nicht fertig mit dem Wunder ????
Gruß aus BO

jean-richard
6 jaar geleden

i hope you can understand german when not so we speak english . i found your Circus great. so yo can find my circusmodel on YouTube under circusmodell schau part 1
good time jean -richard

Maak jouw eigen website met JouwWeb